Italya’dan Türkiye’ye Nasıl Para Gönderilir

Gurbetçi İnsanlar, mülk satın almak veya kiralamak, okul ücreti ödemek, yurtdışında tatil rezervasyonu yapmak, arkadaş ve aileye destek parası göndermek, bir satıcıdan bir şey satın almak, yabancı veya başka bir şey gibi çeşitli nedenlerle  İtalya’dan Türkiye’ye uluslararası para transfer etme ihtiyacımız olabilir.

Siz de uluslararası para transferini merak ediyorsanız ve süreçten haberdar değilseniz, İtalya’dan Türkiye’ye nasıl rahat bir şekilde Hızlı para transferi yapabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Remitly birçok alternatife sahiptir, ancak acil durumlarda anında transferler için sadece 2,99 Euro’luk bir komisyonla Ekspres transfere sahip olan tek Hizmettir. Birinci Düzey Remitly kullanıcıları için aylık toplam 15.000 Euro olmak üzere günde 5.000 Euro’ya kadar gönderme imkanı sunar. Yani bu limitler kullanıcının seviyesine bağlıdır. İşlemi garanti altına almak için gerekli bazı belgeleri göndererek teknik destek ile iletişime geçerek seviye artışını talep edebilirsiniz.

İtalia’dan Türkiye’ye Nasıl Para Gönderilir?

Her şeyden önce, resmi web sitesine kaydolmanız ve üyeliğinizi tamamlamanız. Küçük adımları izleyerek hemen para göndermek için 5 dakikanızı ayırmanız gerekecek, yeni müşteriler için ilk transfer işlemi ÜCRETSİZ olduğunu unutmayın. Daha sonra 2,99 Euro olarak tanımlanmaktadır. Tabiki bu diğer para transferi yapan şirketlere göre çok çok uygun diyebiliriz.

Akıllı telefon aracılığıyla Remitly ile para gönderin

  1. Paranın gönderildiği ve gönderildiği ülkenin Remitly tarafından desteklenenler arasında olup olmadığını kontrol edin.
  2. Google Play Store  veya App Store’dan Remitly uygulamasını indirin ve   ücretsiz Remitly hesabınızı oluşturun (alıcının buna ihtiyacı yoktur).
  3. Gönderilecek miktar ve alıcı hakkında bilgi gibi transferle ilgili tüm ayrıntıları toplayın.(İsim soy isim, İBAN ve Banca Adı)
  4. Aktarımı Remitly uygulamasını veya Remitly.com web sitesini kullanarak gönderebilirsiniz.
  5. Geri kalanıyla biz ilgileneceğiz. Ayrıca, para çekilmeye veya teslim edilmeye hazır olur olmaz sizi ve alıcıyı bilgilendirektir.

Remitly, 17 gönderen ülkeden dünya çapında 100’den fazla hedef ülkeye para transferlerini destekler . Para gönderebileceğiniz ülkelerin tam listesini görmek için, gönderdiğiniz ülkeyi seçin.

🇦🇺Avustralya

🇦🇷Avusturya

🇧🇪Belçika

🇨🇦Kanada

🇩🇰Danimarka

🇫🇮Finlandiya

🇫🇷Fransa

🇩🇪Almanya

🇮🇪İrlanda

🇮🇷 İtalya

🇳🇱Hollanda

🇳🇴Norveç

🇸🇬Singapur

🇪🇸İspanya

🇸🇪İsveç

🇬🇧 Birleşik Krallık

🇺🇸 Amerika Birleşik Devletleri

Exit mobile version