Yeni Bir Resim Yükleme Sitesi

Resim Yükleme Sitesidir

Tüm Resimleriniz orijinal çözünürlükte yüklenecektir, çünkü duygular sıkıştırılamaz. Resimlerinizi akıllı telefonunuzdan yükleyin ve bağlantıyı istediğiniz kişiyle paylaşın. Ücretsiz Resim Yükleme Aracı, Ücretsiz resim yükleme Servisidir. Basitçe göz atın, seçin ve yükleyin!

Bir fotoğraf yüklediğinizde, onu sıkıştırmayacağız. Orijinal, ve tam boyutlu resimlerinize her zaman her yerden erişebileceksiniz.

Tüm değerli fotoğraflarınız, verileriniz ve kişisel bilgileriniz, sitemize eklediğiniz anda güvenle korunur.
10MB kota sınırı ile dilediğiniz kadar yükleme yapabilrsiniz.

Bu web sitesi ile, bilgisayarınızdan herhangi bir görseli kolayca yükleyebilir ve dünyadaki herhangi biriyle paylaşabilirsiniz! Resminiz, MegaIMG – Ücretsiz Resim Yükleme sunucularında süresiz olarak saklanacaktır.

  • 10 MB kadar, istediğiniz çözünürlükte yükleme yapabilirsiniz.
  • 15 adet resim bir anda yükleme desteği.
  • %100 Uptime, Her zaman çevrimiçi
  • %100 Anonim, Paylaşıp paylaşmamaya yalnızca siz karar verirsiniz.

Bir resim yüklendikten sonra, web sitemiz resminize bir bağlantı oluşturacaktır. Bu bağlantıyı kopyalayıp sohbet istemcisi veya mesaj panosu gibi istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz. Daha da kolay hale getirmek için, gerekli bbcode’u ([img] [/ img]) otomatik olarak oluşturulur. Tek yapmanız gereken kopyalayıp yapıştırmak ve görsel anında görüntülenebilir olacaktır.

Megaimg.net sunucularına neler yüklenemez:
Megaimg.net, yalnızca Megaimg.net’in verdiği kararda, bu Sözleşmeyi ihlal eden veya rahatsız edici, yasadışı veya herhangi bir kişi veya kurumun haklarını ihlal edebilecek içerik dahil olmak üzere, herhangi bir nedenle veya başka bir nedenle herhangi bir İçeriği reddedebilir, veya reddetme hakkını gizli tutacaktır.

Web Site Adresi: megaimg.net

Exit mobile version